Ауді завжди готова до подорожі, а ти? Клікай квіз і отримай свій результат із бонусом від Drivovo!

 

 

Вишуканий дизайн, потужний двигун та комфорт навіть у дрібницях… І це лише частина портрету Audi – провідного авто популярної німецької трійки. Знак компанії – чотири послідовно перехрещені кільця – з’явився не одразу, але швидко став впізнаватися водіями.

Навіть попри досить велику ціну саме Audi користується підвищеним попитом серед молоді Європейських країн. А ти вже уявляв себе за кермом новенької Audi? Для справжніх поціновувачів якості, комфорту та стилю ми підготували квіз, який допоможе тобі перевірити знання як автомобіліста. Пройди коротеньке опитування і дізнайся, чи все ти знаєш про улюблене авто. Навіщо тобі це треба? Все просто, зрозуміти свій рівень і отримати від нас бонус! Тож не гальмуй, швидше клікай далі.

2023-01-02 12.51.49

Продукцію концерну можна побачити у таких відомих фільмах, як «Ронін», «Перевізник», «Особливо небезпечний», а для кінострічки «Я робот» була розроблена окрема модель – Audi RSQ. Компанія стала першою, хто запровадив використання спортивних приводів у легкових авто для повсякденного життя. Екскурсіями на завод нікого не здивуєш, але зовсім інше – комп’ютерна подорож. І знову Audi були першими. Разом із PlayStation компанія втілила цей задум у реальність. Круті хлопці, згоден?

2023-01-02 13.00.05