Ти в курсі, що у Drivovo навіть факапи практичні?

До нас на тест-драйв приїхала пара, щоб взяти собі авто. Здалося, червоний T-Roc – саме те, що вони шукали. Апрув, швидке оформлення – і задоволені клієнти катаються київськими вулицями. Аж ось стається факап – в авто припинив працювати клаксон і ми забираємо машину на ремонт. Але клієнти Drivovo ніколи не залишаються без коліс! Щасливчики отримали на заміну крутий Volkswagen Golf GTI в шикарному сірому кольорі, ще й на чорних дисках.

Нова автівка настільки сподобалась клієнтам, що через декілька місяців вони пересіли на неї замість T-Roc!

Такий чейндж можливий тільки у DRIVOVO. У нашого сервісу авто за підпискою є ще безліч фішок:

  • ми проводимо круті тест-драйви в стилі фанку: можемо їхати, куди хочеш (по бездоріжжю, по піску, тапок у підлогу, спробувати всі режими);
  • віддаємо машину дуже швидко (оформляємо договір за 30 хвилин і вже можна їхати куди завгодно);
  • машина віддається помита, з повним баком та нашим мерчем;
  • доставляємо машину в регіони до двох днів.

284651669_562787891868918_6201555864808937241_n

️Взяти участь️️Взяти участь️

Але одна з головних плюшок сервісу – підмінне авто. Секрет її в тому, що той час, який може витратити людина на ремонт авто, ми вже забрали на себе, а крім того, клієнт і далі залишається на колесах!

Підміна буває в декількох випадках:

  • в машині щось ламається;
  • трапляється ДТП;
  • машину відвозять на ТО.

В будь-якому випадку клієнт отримує підмінне авто без додаткової плати. А працює це так: виїжджає наш сервіс-менеджер, забирає машину, залишає підміну. Drivovo – розбирається з машиною, клієнт – їде далі у справах.

Якщо причиною стало ДТП, ми пропонуємо допомогу, просимо зробити фото машини з усіх боків та самі подаємо у страхову. Далі план такий самий: під'їжджаємо на підмінці, залишаємо її клієнту, забираємо машину і вже займаємося нею.

Найприємніші з таких ситуацій – коли клієнт пересідає на підмінне авто, бо воно виявляється ще крутішим! Мінімум – такого ж класу, але часто – ще кращого!

284533359_562787895202251_6747508160885824638_n

Плюшки нашого сервісу – те, чого не зустрінеш ні в салонах, ні в лізингових компаніях. Наша команда робить все можливе, щоб зекономити твій час і зробити drive it easy!

Селюкова Оксана
Post by Селюкова Оксана
жовтня 30, 2022
Привіт, я Оксана! Я не ходжу на роботу в Drivovo, бо Drivovo це спосіб життя, це кожен день нова цікава мандрівка разом з найкрутішою командою та найкращими клієнтами!