Постійний розвиток IT-індустрії потребує створення нових продуктів, удосконалення наявного програмного забезпечення, а отже й нових спеціалістів у цій галузі. Згідно з даними SkillValue Report наша країна входить у п’ятірку з кращих фахівців з програмування в Європі. Тож час перевірити ваші знання з ІТ, щоб заапрувити цю інформацію.

2022-12-19 18.33.05

Долучайся до IT-квізу, дізнайся про рівень своїх знань щодо інформаційних технологій та отримай бомбезний бонус від компанії Drivovo. Для тебе це можливість отримати позитивні емоції та новий досвід. Заінтригований? Не витрачай часу на пусті балачки та переходь до квізу.

 

 

Як айтішник ти певно знаєш, що залізо має бути швидким і досить комфортним в управлінні. І це не тільки про комп'ютер, але й про автомобіль, який є невіддільною часткою успішної людини. Чи ти вже маєш свою автівку, чи тільки придивляєшся — у будь-якому разі обирай найкраще для себе. Отримати сучасного залізного коня можливо й без суттєвих витрат грошей та бюрократичної тяганини. Drivovo — це можливість отримати на авто твоєї мрії, за підпискою та без тяганини.