Прийшов час не тільки розповідати про фішки компанії Drivovo, але й познайомити тебе з нашою командою! Ми – ті, хто врятує тебе від будь-якого факапу з авто, якщо воно за підпискою від Drivovo. Гоу знайомитись!

Макс Соловйов – Founder/CEO: Той самий «батько» компанії, який так чи інакше залучений до всіх процесів та кастує нові ідеї! Планування, фінансування, поповнення нашого ульотного автопарку — це звична для Макса справа. А от справжнє задоволення — спілкування та тест-драйви з клієнтами! Перед його драйвовим вайбом важко встояти, та й не треба! Краще присісти в одне з новеньких авто від Drivovo, а Макс покаже чого тобі дійсно не вистачало у цьому житті!

293147555_594174178730289_4271222862467308598_n-2

Ігор Соловйов – Co-founder/CMO: Вся технічна складова проєкту – його робота. Він краще за всіх знає, як домовитися з CRM системою і який алгоритм дій потрібен, щоб Drivovo завозило. Ігор займається фінансовими питаннями, плануванням та погодженням майбутнього автопарку, автоматизацією усіх процесів. Його апрув вартий більше, ніж мільйони слів, але саме тому у Drivovo все працює чітко!

img_1235

Роман – сервіс-менеджер: Саме Роман створює ідеальний сервіс для наших клієнтів! Машині час проходити ТО або перевзувати колеса? Він вже відвіз авто на СТО і віддав клієнтам підмінну автівку на цей час! У машини є пошкодження? Він вже розв'язав всі питання зі страховою! Прям якийсь меджік!

2022-10-27 15.49.42

Ігор – операційний менеджер: Паперові питання? Easy! Якщо ними займається Ігор. Ось секрет чому у Drivovo складання договорів, ведення автопарків, оплата рахунків та контроль фінансів відбуваються швидко та якісно.

2022-10-20 13.18.15

Сергій та Оксана – сейлз-менеджери, яких люблять :) Через Сергія та Оксану проходять всі потенційні клієнти Drivovo. Вони як Google, тільки краще! Ми навіть підозрюємо, що в них вживлено AI, бо немає такого, чого б вони не могли чи не знали про Drivovo. Сергій та Оксана — це саме ті люди, що запросять на нашу смачну каву після твоєї заявки. І так, на них також наші драйвові тест-драйви: ввечері, ранком, і навіть на вихідних!

2022-10-20 12.44.08

Женя – маркетолог: Тестування та запуск реклами загорнуті в 100% креативу! Якщо ви бачили рекламу Drivovo - ось хто в цьому винний.

DRIVE IT EASY_24.12_ 43

Міша та Денис – невідкладна допомога: Наші джуніори, які тільки вчаться працювати в темпі Drivovo! Вони постійно залучаються до різних процесів! Крім того, Денис займається створенням контенту, а Міша – шукає потенційних клієнтів.

2022-10-27 13.51.02

Звісно, як і всі супергерої, ми маємо свої слабкості! Але в нашому випадку, це безмежна любов до драйву. Тому ми створили Drivovo HUB, в якому командою проводимо брейншторми, розділяємо найсмачніші обіди, шуткуємо, перезавантажуємо мізки та граємо в настільний футбол. Саме це живить нас нескінченною енергією, щоб апгрейдити перший в Україні сервіс авто за підпискою. Наша ціль, щоб drive був easy і ми вперто ідемо до неї!

Селюкова Оксана
Post by Селюкова Оксана
січня 10, 2023
Привіт, я Оксана! Я не ходжу на роботу в Drivovo, бо Drivovo це спосіб життя, це кожен день нова цікава мандрівка разом з найкрутішою командою та найкращими клієнтами!