Купівля автомобіля в салоні – що уявляєш ти? У оптимістів, скоріш за все, це ледь не урочиста подія, коли хапаєш ключі від свого новенького залізного коня, фотографуєшся для «Інстаграму» та з посмішкою їдеш по своїм справам. Якщо ти реаліст, то знаєш, що покупка авто – це не тільки кайф, а й суттєві складнощі. Чого лише вартує уся бюрократична тяганина.

Що якщо не купувати? Пропонуємо круту альтернативу – сервіс підписки на авто Drivovo. Завдяки йому шлях від точки «хочу цю машину» до «сиджу за кермом нового авто» займе усього 30 хвилин, а оформлення – не складніше, ніж підписатися на улюблений стрімінговий сервіс.

Тепер до конкретики. Салон VS Drivovo. Fight!

Питання часу

2022-12-13 15.20.56

Думаєш, що купити тачку з салону це як придбати пакет молока: зайшов – вибрав – купив? Нєа. Часто своє авто доводиться чекати тижнями. Відсутність потрібної комплектації чи кольору — проблема автосалонів номер один. Адже в типовому дилерстві фізично не можуть вміститися всі можливі автомобілі.

У Drivovo це справа 30 хвилин. Консультуйся за телефоном, визначайся з авто і приїжджай в наш офіс для оформлення доків. Все, що від нас залежить, буде готово лише за пів години. Закладаємося, навіть серія твого серіалу триває довше!

️Взяти участь️ ️Взяти участь️

Складність процедури

Screenshot 2022-12-12 at 12.28.17

Покупка автомобіля з точки зору закону – це зовсім не купівля телевізора чи смартфону. Тут «вмикається» поняття «цінне рухоме майно». А отже — привіт, купа паперової роботи. І це буде вдача, якщо не наздожене «фінансовий моніторинг». Більшість дилерів змушують покупця пояснити, звідки взялися гроші, які ти зараз збираєшся витратити. Що вища ця сума, то більший ризик зіткнутися з такими траблами. Доведеться витрачати купу часу на пояснення і розв'язання цього питання. Нікого не турбує, що авто тобі потрібне прямо зараз чи через тиждень була запланована автоподорож.

Підписка на авто від Drivovo – це зовсім інше. Знайомся з авто на тест-драйві. Якщо все гуд, скидаєш нам документи та ми підготуємо договір. Закриваємо фінансові питання і видаємо тобі новеньке авто з повним баком. Процедура відшліфована до ідеалу.

Обслуговування машини – турбота спеців Drivovo

2022-12-12 12.16.56

Зазвичай, догляд за власним авто – це лише твій обов’язок. Час на техогляди, ремонти, діагностики та інший крінж. Але! Авто за підпискою від Drivovo звільняє тебе від усього цього. Тобі дістанеться тільки найприємніше — кермування.

Ми беремо на себе обслуговування та страхові випадки у будь-якій точці України. Про технічний стан авто взагалі не потрібно думати, адже Drivovo бере на себе техогляди машини, у разі потреби возить її на СТО. У разі пошкодження, ти отримуєш гідну заміну і ні про що не паришся.

Отже, Drivovo безумовно перемагає у цьому батлі. Ми — сучасний сервіс, який значно полегшує життя автолюбителям. Покупка нового авто у салоні – це застарілий стереотип. Так, колись це був єдиний можливий та зручний варіант, але часи змінюються. Drivovo зекономить твій час та збереже твої нервові клітини. Пам’ятай: щоб отримати автомобіль, тобі потрібно всього 30 хвилин!

Сергій Гврітішвілі
Post by Сергій Гврітішвілі
грудня 13, 2022
Для мене спілкування з людьми завжди приємне. А спілкування про сервіс Drivovo - то ваще бімба, адже ми нові, круті та неймовірно драйвові!