Купівля автомобіля в салоні – що уявляєш ти? У оптимістів, скоріш за все, це ледь не урочиста подія, коли хапаєш ключі від свого новенького залізного коня, фотографуєшся для «Інстаграму» та з посмішкою їдеш по своїм справам. Якщо ти реаліст, то знаєш, що покупка авто – це не тільки кайф, а й суттєві складнощі. Чого лише вартує уся бюрократична тяганина.

Що якщо не купувати? Пропонуємо круту альтернативу – сервіс підписки на авто Drivovo. Завдяки йому шлях від точки «хочу цю машину» до «сиджу за кермом нового авто» займе усього 30 хвилин, а оформлення – не складніше, ніж підписатися на улюблений стрімінговий сервіс.

Тепер до конкретики. Салон VS Drivovo. Fight!

Питання часу

2022-12-13 15.20.56

Думаєш, що купити тачку з салону це як придбати пакет молока: зайшов – вибрав – купив? Нєа. Часто своє авто доводиться чекати тижнями. Відсутність потрібної комплектації чи кольору — проблема автосалонів номер один. Адже в типовому дилерстві фізично не можуть вміститися всі можливі автомобілі.

У Drivovo це справа 30 хвилин. Консультуйся за телефоном, визначайся з авто і приїжджай в наш офіс для оформлення доків. Все, що від нас залежить, буде готово лише за пів години. Закладаємося, навіть серія твого серіалу триває довше!

️Взяти участь️️Взяти участь️

Складність процедури

Screenshot 2022-12-12 at 12.28.17

Покупка автомобіля з точки зору закону – це зовсім не купівля телевізора чи смартфону. Тут «вмикається» поняття «цінне рухоме майно». А отже — привіт, купа паперової роботи. І це буде вдача, якщо не наздожене «фінансовий моніторинг». Більшість дилерів змушують покупця пояснити, звідки взялися гроші, які ти зараз збираєшся витратити. Що вища ця сума, то більший ризик зіткнутися з такими траблами. Доведеться витрачати купу часу на пояснення і розв'язання цього питання. Нікого не турбує, що авто тобі потрібне прямо зараз чи через тиждень була запланована автоподорож.

Підписка на авто від Drivovo – це зовсім інше. Знайомся з авто на тест-драйві. Якщо все гуд, скидаєш нам документи та ми підготуємо договір. Закриваємо фінансові питання і видаємо тобі новеньке авто з повним баком. Процедура відшліфована до ідеалу.

Обслуговування машини – турбота спеців Drivovo

2022-12-12 12.16.56

Зазвичай, догляд за власним авто – це лише твій обов’язок. Час на техогляди, ремонти, діагностики та інший крінж. Але! Авто за підпискою від Drivovo звільняє тебе від усього цього. Тобі дістанеться тільки найприємніше — кермування.

Ми беремо на себе обслуговування та страхові випадки у будь-якій точці України. Про технічний стан авто взагалі не потрібно думати, адже Drivovo бере на себе техогляди машини, у разі потреби возить її на СТО. У разі пошкодження, ти отримуєш гідну заміну і ні про що не паришся.

Отже, Drivovo безумовно перемагає у цьому батлі. Ми — сучасний сервіс, який значно полегшує життя автолюбителям. Покупка нового авто у салоні – це застарілий стереотип. Так, колись це був єдиний можливий та зручний варіант, але часи змінюються. Drivovo зекономить твій час та збереже твої нервові клітини. Пам’ятай: щоб отримати автомобіль, тобі потрібно всього 30 хвилин!

Сергій Гврітішвілі
Post by Сергій Гврітішвілі
грудня 13, 2022
Для мене спілкування з людьми завжди приємне. А спілкування про сервіс Drivovo - то ваще бімба, адже ми нові, круті та неймовірно драйвові!