Це було вау! Вперше в історії компанії ми дарували тижневий тест драйв на RAV 4! Думаєш, що так не буває? Буває! Але тільки у Drivovo. Ми не тільки створюємо крутий сервіс авто за підпискою, але й показуємо що таке справжні драйвові емоції. Учасники нашого Drivovo Pride про це вже добре знають, тому ми вирішили наділити відчуттям драйву того, кому поки близька тільки філософія Drivovo.

У вересні CEO Drivovo Макс Соловйов запропонував в Instagram вгадати авто, яке було заховано під ковдрою в салоні. Достатньо було лише написати коментар – і з тих, хто вгадав тачку, а це була AUDI RS Q8 сірого кольору, рандом обрав щасливчика. Трохи інтуїції та вдачі обернулися для переможця в тижневий тест-драйв на Toyota Rav 4 Style Hybrid!

Виявилося, що наш переможець – Влад – цікавився сервісом Drivovo протягом двох років! Він навіть був на тест-драйві! Але хіба це порівняється з можливістю цілий тиждень юзати весь спектр наших послуг та володіти крутою автівкою!

 

️Взяти участь️️Взяти участь️

Toyota RAV4 зносить дах будь-кому! Комфорт та купа фіч: круїз-контроль, клімат-контроль, якісний дисплей і топова безпека. Лише 8 секунд – і ти летиш на 100 км/год по місту! От і переможець був у захваті!

Практична, простора, плавна, з незвично економним розходом палива для тачки такого розміру – так описав свої враження від машини задоволений Влад.

А щасливий клієнт — показник того, що нашу ціль досягнуто: ми подарували драйвові емоції лише за декілька секунд!

IMG_3689.JPG

Взяти участь у наступних розіграшах легше простого: підпишись на соц. мережі Drivovo та слідкуй за новинами. Однак, щоб отримати позитивні емоції від тачок Drivovо, не обов’язково чекати на розіграш. Можна просто записатися на тест- драйв!

Зробити це — super easy! Тицяєш на кнопку Замовити   та чекаєш дзвінку, а ми зв’яжемось із тобою і влаштуємо справжній вибух емоцій! Адже наші тест-драйви — це окремий витвір мистецтва. Вдень або вночі, по трасі, піску або багнюці — вибір за тобою! А Drivovo забезпечить 90 хвилин справжнього кайфу!

Сергій Гврітішвілі
Post by Сергій Гврітішвілі
листопада 27, 2022
Для мене спілкування з людьми завжди приємне. А спілкування про сервіс Drivovo - то ваще бімба, адже ми нові, круті та неймовірно драйвові!
timer-icon-clock-icon-simple-vector-icon-timer-icon-clock-icon-white-background-115572335 1 (Traced)
Вигравай тест-драйв щотижня!

Розігруємо круте авто серед підписників блогу. Drive IT Easy!