Існує думка, що машини Volvo настільки нудні, що на них в кайф їздити лише пенсії, бо це нудно за дизайном, консервативно в салоні, ще й без драйву та екшену на дорозі.

Гайз камон! Ви чули взагалі про Volvo XC60? Плагін гібрид, який при натисканні газу видає таку міць, аж гайки свистять! Розгін у цієї кралі – 5,6 сек до 100 км/год, а потужність – 390 кінських сил. В парі з пневмопідвіскою ти отримуєш справжній драйв від цієї тачки!

Звідки тоді взялась думка, що ця марка тачок – лише для старперів?

photo_2022-11-08_17-42-25

 

️Взяти участь️️Взяти участь️

Безперечно, Volvo — еталон безпеки у світі авто: система екстреного гальмування, відстеження велосипедистів та пішоходів, утримання тачки у смузі і активний круїз-контроль. Їдь собі і насолоджуйся. Меншого і не очікуєш від тих, хто першим запровадив триточкові паски безпеки.

photo_2022-11-08_17-42-20

Здавалося б, що це Volvo, яке мусить просто тебе везти, бо її максимально швидкість – 180 км/год. Але ця тачка ще й про зручність: мінімалістичний салон у стилі шведів оснащений центральним монітором з Google Maps всередині, підігрівом сидінь та керма, оптикою з поворотом за кермом і вирізом зони, камерами 360° та великим багажником.

Зазвичай молодь таку машину не обирає – нею не похизуватись перед пациками. А дарма! Насправді вона крутіша за масу тачок у своєму класі, а на спортивному режимі просто літає! Безпека – на рівні, комфорт і крутий стиль – теж, а її преміальний звук не залишить байдужим нікого! Що ще треба для крутої їзди?

Виходить, що Volvo ХС60 — та ще «пушка», а не старперське авто! Спробуй зачілити в ній хоч разок і ти вже не зможеш відмовитися від цього комфорту.

Не віриш? Тоді тобі на тест-драйв до Drivovo!

Сергій Гврітішвілі
Post by Сергій Гврітішвілі
листопада 8, 2022
Для мене спілкування з людьми завжди приємне. А спілкування про сервіс Drivovo - то ваще бімба, адже ми нові, круті та неймовірно драйвові!