Якщо десь є список легендарних моделей автомобілів, для Volkswagen Touareg там точно знайшлося б місце. Цей кросовер має круті динамічні властивості для поїздок «з вітерцем» та гарантує комфорт при лайтових подорожах з дітьми за місто.

Під капотом знаходиться бензиновий мотор з потужністю 340 к.с. (250 кВт). 8-ступінчата АКП дозволяє не відволікатися на зайві рухи під час поїздки. Привід – повний, 4MOTION. Для в’язких осінніх доріг – те, що треба. Пневмоподвіска має режим високого кліренсу.

Розгляньмо інші плюшки, які отримує власник авто.

photo_2022-09-29_16-42-49

Екстер’єр

Цей красень виглядає солідно. Плавні лінії кузова в кращих традиціях німецького автопрому, хромовані вихлопні труби, інтегровані у задній бампер, диски «Sebring» R19 Volkswagen R, срібні рейлинги на даху та купа інших фішок покажуть, хто тут бос на дорозі.

Вдало доповнюють загальну картину задні LED-ліхтарі з динамічним покажчиком повороту, хромована радіаторна решітка та світлодіодні матричні фари IQ. Ці фари, до речі, незвичайні. Вони складаються зі 128 діодів. Кожен з них може вмикатися та вимикатися окремо, тобто авто створює різноманітні варіанти освітлення в залежності від ситуації на дорозі.

photo_2022-10-21_10-51-52

photo_2022-10-21_10-51-55

 

️Взяти участь️️Взяти участь️

Інтер’єр

Що по салону? Топова комплектація R-Line Gold передбачає оздоблення зі шкіри. Виробник оснастив модель світлодіодним 

підсвіченням Ambiente I. Завдяки йому є можливість розгледіти буквально будь-яку частину салону. З таким Volkswagen Touareg можна не боятися темряви.

Кросовер оснащений цифровою панеллю приладів Digital Cockpit з багатьма інфопрофілями. «На борту» є проекційний дисплей Head-Up, який відображує на лобове скло інформацію про швидкість, повідомлення систем автомобіля та підказки навігаційної системи. І не треба відволікатися від дороги під час руху!

 

 

Комфорт

Передні сидіння в R-Line типу ErgoComfort з 14-ма варіантами положень. Сидіння водія має електрорегулювання підколінної подушки. Спинка заднього сидіння складається: за допомогою такого «фокусу» можна отримати більше корисного простору в авто для багажу. Є місця для встановлення двох дитячих автокрісел.

Для любителів погарячіше, Touareg має підігрів сидінь, керма та лобового скла.

Підчас довгих подорожей, система «підглядає» за водієм та «розуміє», коли він занадто в’яло крутить кермом або погано концентрується на дорозі.

IMG_2799-PNG

Безпека

Подушки безпеки та паски, звісно, є! Це ж must have. Розгляньмо більш технологічні системи безпеки.

Кросовер оснащений асистентом утримання смуги руху «Lane Assist». «Поштовхатися» з сусідніми авто не вдасться. Є адаптивний круїз-контроль ACC «stop & go» з обмежувачем швидкості. Далі трішки абревіатур: модель має EDS (електронне блокування диференціалу), ABS (антиблокувальна гальмівна система), MSR (регулятор гальмування двигуном), ESC (система курсової стійкості), ASR (антибуксувальна система). Серед інших опцій відзначимо систему попередження вторинних зіткнень (Multi Collision Brake) та систему контролю тиску повітря в шинах. У дзеркалах відображаються мертві зони, є асистент парковки. Коротко кажучи, куди не глянь — скрізь безпечно.

photo_2022-10-21_10-51-41

Ще кілька слів про комплектацію

Volkswagen Touareg R-Line Gold має камеру 360 та камеру заднього виду Rear View. Можна не гримати щоразу дверми, адже модель оснащена довідником. Є система Easy Open з функцією Safelock Keyless Access. Вона дозволяє без ключів запускати мотор, відкривати та закривати двері і кришку багажника.

Виробник завіз систему Volkswagen Media Control та App-Connect. Вона відбирає трішки влади у водія, адже дозволяє дистанційно керувати мультимедіа пасажирам, які знаходяться на задніх сидіннях.

Профілі руху роблять з авто «пластилін, підлаштовуючись під різні стилі їзди. Достатньо тицьнути одну кнопку, щоб навалювати драйвово або рухатися спокійно, економлячи паливо.

photo_2022-10-21_10-51-59

Ще кілька топових функцій R-LINE: навігаційна система Discover Premium, захист моторного відсіку, сигналізація з імобілайзером. І це ще далеко не все. Volkswagen Touareg R-Line Gold – це цілий набір корисних систем та функцій. Що ще додати? «Німці»!

 

 

Сергій Гврітішвілі
Post by Сергій Гврітішвілі
жовтня 21, 2022
Для мене спілкування з людьми завжди приємне. А спілкування про сервіс Drivovo - то ваще бімба, адже ми нові, круті та неймовірно драйвові!
timer-icon-clock-icon-simple-vector-icon-timer-icon-clock-icon-white-background-115572335 1 (Traced)
Вигравай тест-драйв щотижня!

Розігруємо круте авто серед підписників блогу. Drive IT Easy!